????

Sant in depresie (sper ca am scris corect acest termen medicinal). Nici nu mai stiu ce se mai intampla cu mine. Specialistii zic ca este o depresie de vara. Si trebuie sa te odihnesti, sa iesi la natura. Am fost si mai departe de natura. Dar practic in sufletul si inima mea nu s-a schimbat nimi. Mi-e greu sa zic ce se intampla. Poate deaceia acum si scriu. Stiu cade fiecare data aceasta activitate ma ajuta. Am mai fost ivinuita ca nu pot pretui ceia ce am. Ca nu stiu ce inseamna de fapt greutatile. Dar consider ca fiecare persoana are greutatile sale pe care uneori ii este greu sa le intampine.
Totusi ce se intampla. Sau poate sa merg la un specialist?! Poate ma va ajuta sa gasesc  raspunsuri la niste intrebari.

Ma mira chiar faptul ca neavand nici o motiv incep sa-mi fac griji pentru ceva care apare din nimic, devin suspicioasa. ma enervez pentru fiecare detaliu care nu merge bine. Am impresia ca ma pierd ca personalitate. Nu vreau sa fac necazuri nimanui , dar in primul rand mie personal, pentru ca tot ce se intampla imi afecteaza acivitatea.

Ma simt foarte prost atunci cand incep a plange pentru un flec fara importanta. Saue varsta? Sau e o boala? De ce sunt atat de suspicioasa? De ce in ultimul timp ma gandesc numai la ceva neplacut?


???????????//

Comentarii

Cele mai citite articole